Újra temetés hogyan működik?
Figyelt kérdés
Édesapám egy templomban van eltemetve ilyen urna falba, vagy én nem tudom mi ennek a pontos megnevezése. Mióta meghalt egyszer sem voltam ott, csak a temetésen, annak már lassan három éve (azért nem voltam, mert nem éreztem magam elég erősnek hozzá) Két hete bementem és nagyon nem tetszik az egész, vannak körülötte vagy 50-60an, egy kicsi kis lyukba van behelyezve az urna, virágot sem lehet bevinni. Ki van válltva a hely nem tudom én vagy 30 évre, de én elgondolkoztam azon, hogy inkább vennék egy kis sírkőt és újra temetnénk egy temetőben, ahova ki tudok járni, tudok neki virágot vinni, esetleg leülni hozzá stb. Az lenne a kérdésem, hogyha én kiszeretném őt hozni, akkor a pénz vissza lesz adva, vagy nem? Mindegy is ez nem olyan fontos. Hogyha újra lenne temetve, akkor illene szólnom minden ismerősének? Akik ott voltak a temetésen. Ilyenkor megint csinálnak szertartást, vagy nem szokás? Sok procedúra elintézni a templommal, hogy el szeretném onnan vinni, vagy könnyen megy?ma 16:01
1/1 A kérdező kommentje:
Nem az ő végakarata volt, hogy oda legyen temetve, ezért gondolkozok ezen, ha ő akarta volna ezt, akkor nem agyalnék ilyeneken. Anyukám akarta így, de nekem nem nagyon volt beleszólásom akkoriban.
ma 16:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!