Miért van hogy a középkorü férfiak a fiatal nőket szeretik?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 15:59
1/7 anonim válasza:
Miért van, hogy a kérdezők hülyék?
Általánosítás.
2/7 anonim válasza:
Részemről én azért vonzódom a fiatalabb nőkhöz, mert a korombeliek nem fognak meg és nem érzem magam jól velem egykorú társaságban.
3/7 anonim válasza:
Mert a fiatal nők szépek és szexik.
4/7 anonim válasza:
Mert a középkorú nők is a fiatalabb pasikat szeretik.
5/7 Noren1989 válasza:
Én szeretem a fiatal suncikat. Kevésbé hsznàltasak és 12éves fiútestük is van, mint Bajusznak.
Amúgy ki ette meg a Bajúúsz jókúrtjàt???
6/7 anonim válasza:
Én speciel a nejemet szeretem, aki szintén középkorú.
Na most mi lesz, megdőlt a teória?
7/7 anonim válasza:
Én úgy mondanám, hogy sok középkorú férfinak tetszenek a fiatalabb nők is, akik régebben is tetszettek volna neki, főleg ha nem túl sikeresek a nőknél, másokat mondjuk a 10 évvel fiatalabbak már nem érdekelnek, olyan is van, akinek az idősebb nők tetszenek, nem szabad általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!