Egy hete semmi hír a csomagomról, szerintetek kihez fordulhatnék segítségért?
Holnap lesz egy hónapja, hogy elvileg Kínából rendeltem két cipőt.
Nagy nehezen kaptam egy követési számot illetve ezt a linket hozzá: [link] . Május 10-én került be a rendszerbe, 19-ig jöttek is róla az infók Hollandián belül vánszorgott, de már több mint egy hete semmi hír, az utolsó infó ez volt: 2021-05-19 19:23
Semi-tracked mix bag arrived in NL
Ilyenkor kihez lehet fordulni, vagy szerintetek bebuktam a pénzem?
1 hónap Kína-Magyarország viszonylatban az semmi...
Van, hogy ennyi időt tölt csak a magyar vámon.
Egyébként a tracking nem a konkrét csomagodra vonatkozik, hanem behelyezték egy gyűjtőegységbe, mint az angol elnevezésből is kiderül.
2 hónap után már nyugtalanabb lehetsz, 3 hónap után érdemes visszaigényelni a pénzt. Ha Paypal segítségével fizettél, akkor 180 napod van a pénz visszakérésére. Tehát mostantól számítva 5 hónapig védve vagy a pénz elvesztése ellen.
Igen.
Nincs módja annak, hogy hatást gyakorolj a szállítás sebességére.
Sajnos, a távol-keleti rendeléseknek az a hátulütője, hogy a legolcsóbb szállítás választása esetén hónapok is eltelhetnek a kézbesítésig.
Viszont, amit tudni lehet, hogy már jó ideje hollandiában van.
Bemásolom ide a jelentéseket:
2021-05-19 19:23
Semi-tracked mix bag arrived in NL
2021-05-18 12:28
Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
2021-05-18 12:00
The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed
2021-05-14 11:00
The item has arrived in the transit airport
2021-05-12 08:56
The item is ready for shipment
2021-05-12 07:56
The item is pre-advised to PostNL
2021-05-10 18:10
The Item is at the shippers warehouse
Na szóval ezért nem értem, mi ez a csigaposta. Rendeltem már Angliából is pont tavaly ilyenkor és az nem volt ilyen hosszadalmas, pedig messzebb is van sőt... Ők írták is, hogy a korona miatt most lassab a szállítás és így isez összesen így volt max két hét.
Anglia messzebb van mint Kína?
Na ne hülyéskedj már.
Anglia tavaly ilyenkor még EU volt, minden vám és egyéb marhaság nélkül jött át a csomagod.
Kína kicsit messzebb van, ráadásul nem egyetlen csomag jön hanem egy konténerhajó, a konténer tartalmát szortírozni kell, kiválogatni mi hova megy, elvámolni, ráadásul mivel nem expressz rendelted, elég sokadik is a rangsorban.
Várj még nyugodtan legalább egy hónapot.
Ha addig sincs róla hír, kezdhetsz gondolkodni azon, hogy a következő hónapot is ki kell még bírni valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!