Láttátok már a pasitok pisilés közben?

Valamikor geodéziai (földmérési) munkákat végeztem 2 kolleganőmmel a határban. Férfi vagyok. Világos, hogy nem lehetett bemenni a pár kilométerre levő faluba WC-t keresni. Megbeszéltük, hogy akinek kell, szól hogy ne nézzünk arra felé, amerre távozott. Én nem néztem. Én is szóltam, hogy forduljanak el. Megtették.
Másik alkalommal a kolleganőmmel mentem szolgálati útra az ország másik felébe. Rekkenő hőség volt. Ismertem az utat és azt is tudtam, hogy kb 100-150 méterre az út mellett folyik egy patak. Ajánlottam (közel voltunk a célhoz), hogy mosakodjunk le. Ő melltartóban és nadrágban maradt, én meztelen felső testtel mosakodtam le. Elintéztük a kisdolgunkat is, egymástól elfordulva, távolabb menve, ahogyan megbeszéltük.
Többről ne fantáziáljatok!
Kérdező, mi férfiak elintézzük egy elfordulással is, a nők is elintézhetik, mert EL KELL intézni, korrekt megbeszélés alapján. Nem voltak ezek hosszú tárgyalások, hanem egyszerű 1-2 mondatos közlés a másikak felé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!