Ajánlana valaki olyan növényt, amit rá lehet rakni egy kivágott fára és szépen benövi?
Figyelt kérdés
Barátom anyukájának szeretnénk venni szülinapjára olyan virágot, amit rá tud tenni a cseresznyefájukra és az szépen benövi mintha a fa egy nagy bokor lenne. A cseresznyefa kb derék magasságú, ki lett vágva mert beteg és a gyökere + a törzsének egy része nem lett kiszedve, ha tudnátok erre valami jó ötletet azt szívesen várom bármilyen mennyiségben :)2021. máj. 23. 14:47
2/6 anonim válasza:
A borostyán tuti tipp!
Nálunk egy komplett villanyoszlopot benőtt, 8 méter magasságig, körbe-körbe. :)
3/6 anonim válasza:
A kérdést elolvasva nekem is a borostyán jutott eszembe, de tovább olvasva meginogtam. Úgy tudom, hogy a borostyán élősködő, azaz az élő fából táplálkozik, annak a nedvéből él. Tehát a kiszáradt fatörzsből nem tud nedvet szívni. Meg lehet próbálni.
4/6 anonim válasza:
3: a beton villanyoszlopból se tud semmit szívni, mégis "felmászott" rá... Lsd. előző kommentem.
5/6 anonim válasza:
A borostyán nem a fa oldalán él. Ugyanolyan gyökere van csak felmászik mindenre és nagyon ágas bogas azért látszik úgy mint ha a fából nőne ki. De valójában a gyökere a földben van.
6/6 anonim válasza:
#4 és 5:
Ezek szerint tévesen tudtam. Köszönöm a kiigazítást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!