Teljesen elveszik a kedvem a jogosítványtól…mit tegyek?
Most kezdtem el és állandóan azt hallgatom, hogy ha meg lesz a jogosítvány akkor egyedül nem mehetek sehova, mert még kezdő vagyok meg tudatlan. Teljesen elmegy a kedvem tőle…már kedvem sincsen tanulni rá.
Nem akarom hogy bárki kísérgessen és azt kelljen hallgatom hogy milyen béna vagyok és én leszek a kis kezdő tudatlan…azon gondolkozom, hogy megcsinálom és utána is busszal járok, hogy ezeket a kellemetlen megjegyzéseket elkerüljem és ne kelljen ezeket hallgatom egyfolytában. Szerintetek mit kellene tennem? (Még sosem vezettem és sosem ültem még csak a Volán mögött sem)
"állandóan azt hallgatom, hogy ha meg lesz a jogosítvány akkor egyedül nem mehetek sehova"
Mármint kitől hallod ezt? Ha a szomszédtól vagy a fűszerestől, akkor az miért érdekel téged. Ha a szüleidtől, akkor minden attól függ, hogy kié a kocsi és hány éves vagy. Ha saját kocsi és 18+ vagy, akkor nem kell engedélyt kérned.
Ettől függetlenül azért az első időben inkább nyugodtabb részen gyakorolj, ne a pesti belvárosi húsdarálóban akarj rutint szerezni. Szép fokozatosan, pár hét vagy hónap alatt már komoly rutint lehet szerezni, főleg ha bizonytalan vagy magadban. De kísérő nem kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!