Valaki aki ért ezekhez?😅
Koszonom szepen, de 1 oktav nagyon keves..😔 Mondjuk az is közrejátszhatott hogy vasarnap megfaztam, de nem tudom biztosra😔
Koszonom szepen mindenkinek, aranyosak vagytok, hogy segitetek❤️
Nekem - csak kórusban éneklőként - nincs egészen meg a három oktav. Ami tisztán megvan az a te értelmezésedben a C3-A5 tisztán. Néha még egy alapos beéneklés után megvan lejjebb a B és Bb (magyarul H és bé), de ezekre ritkán van szükségem. Mellesleg női alt szólam vagyok, de gyakran éneklem tenort is.
De ez ne vegye el a kedved, mert nekem mindkét irányba sokat bővült az évek során. Ez is edzés, mint a súlyemelés ;)
De nagyon vigyázz, nehogy meghúzódjanak a hangszalagjaid, mert rettenetes nagyon károkat tud okozni, ha segítség nélkül erőlteted, hogy több hangot tudj.
Egyébként sok sikert! ;) Egy próbát megér, hogy ki szeretnéd próbálni, ha nem, akkor úgy sem fogod erőltetni, ha nem érzed magadénak. Gyakorolni kell, de ésszel. És a tanár tényleg nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!