Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki aki ért ezekhez?😅

Valaki aki ért ezekhez?😅

Figyelt kérdés
Hány oktavot tudok kienekelni, ha (also) F#3-tol G#4-ig tudok enekelni?☺️ Bocsi, ezekhez nem ertek annyira😅😅

2021. máj. 18. 18:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél. A párom is le akarták beszélni az éneklésről, nem adta fel, mára viszonylag ismert (nem befutott) és fellép, amikor épp nincs járvány. Szóval bárki bármit mond, ha szereted csinálni, csináld.
2021. máj. 18. 21:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen, de 1 oktav nagyon keves..😔 Mondjuk az is közrejátszhatott hogy vasarnap megfaztam, de nem tudom biztosra😔

Koszonom szepen mindenkinek, aranyosak vagytok, hogy segitetek❤️

2021. máj. 18. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyébként ez sok mindentől függ. Mivel és hogyan lett "mérve"?
2021. máj. 18. 23:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Alkalmazással, utanaolvastam, elvileg pontos. Vocal pitch monitor a neve
2021. máj. 19. 08:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem - csak kórusban éneklőként - nincs egészen meg a három oktav. Ami tisztán megvan az a te értelmezésedben a C3-A5 tisztán. Néha még egy alapos beéneklés után megvan lejjebb a B és Bb (magyarul H és bé), de ezekre ritkán van szükségem. Mellesleg női alt szólam vagyok, de gyakran éneklem tenort is.

De ez ne vegye el a kedved, mert nekem mindkét irányba sokat bővült az évek során. Ez is edzés, mint a súlyemelés ;)

De nagyon vigyázz, nehogy meghúzódjanak a hangszalagjaid, mert rettenetes nagyon károkat tud okozni, ha segítség nélkül erőlteted, hogy több hangot tudj.

Egyébként sok sikert! ;) Egy próbát megér, hogy ki szeretnéd próbálni, ha nem, akkor úgy sem fogod erőltetni, ha nem érzed magadénak. Gyakorolni kell, de ésszel. És a tanár tényleg nagyon fontos.

2021. máj. 19. 14:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, soha nem eroltetem meg a hangom, mindig ha valamig nsm tudtam kienekelni akkor mas hangszinben (vagy ndm tudom mi a neve) enekeltem
2021. máj. 19. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!