Valaki aki ért ezekhez?😅
Figyelt kérdés
Hány oktavot tudok kienekelni, ha (also) F#3-tol G#4-ig tudok enekelni?☺️ Bocsi, ezekhez nem ertek annyira😅😅2021. máj. 18. 18:01
1/16 anonim válasza:
Egy oktáv a következő hangokból áll: C D E F G A H | C
Ha F#3-nál indulunk F G A H /itt a #3-nak vége|itt kezdőik a #4 C D E F G A H | Es itt a vége. Ez egy oktáv +1 hang.
2/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen
2021. máj. 18. 18:29
3/16 A kérdező kommentje:
Barátnőm az (also) F#3-tol a F 5-ig tud enekelni, az mennyi oktav?☺️
2021. máj. 18. 18:41
5/16 A kérdező kommentje:
Es az nagyon keves, ha en csak 1 oktavot tudok kienekelni?☹️ Mert szoktam hobbibol enekelni, es mindig tok szep lesz, anyukamek is mondjak, csak az 1 nagykn keves
2021. máj. 18. 20:32
6/16 anonim válasza:
Igen, az kevés, de fejleszthető.
7/16 A kérdező kommentje:
Es hogyan lehet fejleszteni?🥺
(Minden almom hogy minimum 3 oktavot ki tudjak enekelni🥺)
igazából amugy magamon észrevettem, par honapja szoktam itthon ariana grande szamokat enekelni, anno nem tudtam a break free high note-jat, most meg mar nehezen, de megy☺️☺️
2021. máj. 18. 20:56
8/16 anonim válasza:
Ebben énektanár tud neked segíteni.
9/16 A kérdező kommentje:
Értem, koszonom❤️
2021. máj. 18. 21:10
10/16 A kérdező kommentje:
Jaj emberek, nagyon ossze lettem torve😔 A szuleim nem nagyon tamogatjak igy a hobbiaimat, igy mem szeretnem nekik felhozni ezt az enektanaros dolgoz, csak kinevetnének.. azt hittem tobb oktavot tudok kienekelni😔 De 1 az nagyon keves..
2021. máj. 18. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!