Pszichiáter kortól függetlenül felírhat xanaxot? Többit lent👇🏼 (fontos)
Kedves kérdező !
Szerintem nem ajánlott a xanax .. nem feltétlenül gyógyszerrel kell túl lenni nehéz dolgokon , mert könnyebb át lehet esni a ló túl oldalára. Volt egy főnököm aki ha nem volt be nyugtatózva ideg beteg állat volt .. de mikor igen halál cuki volt .. nem jó hidd el ..
A szakítás kurv*nehéz folyamat ... nekem is most lett vége 8 hónapja az első komoly kapcsolatomnak ah első nagy szerelmemnek .. pokoli nehéz érzés én is depressziós voltam de ilyenkor nagyon sokat tudnak segíteni a barátaid , család..☺️ Sokan mondhatnak habi szöveget , hogy “jaj jobb lesz , ne sírj” de sírd ki magad .. meg kell gyászolni ennél fájdalmasabb dolog nincs szerintem mint egy szakítás ..
De 2 dologra figyelj
-eddig is volt élet előtte , utána is lesz
A másik pedig hogy az életében sokszor vagy lent de fent is leszel, nem lehetsz állandóan fent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!