Szerintetek fiataloknak jó a a Szputnyik V vakcina? Biztonságos? Valakinek valami tapasztalat?
Az orvosok fejpénzt kapnak a beoltottak után, Szóval akármi van az oltással, szerintük az Jó.
:)
Nekem semmi bajom nem volt tőle sem az első, sem a második adag után (22 éves vagyok).
De hogy biztonságos-e? NEM. Egyik covid vakcináról sem jelenthető ki, hogy biztonságos lenne, mivel mindegyik kísérleti, teszteletlen, így nem ismert, hogy milyen hosszú távon jelentkező mellékhatása lehet.
Logikusan az erősebb immunrendszerű fiatalokra nem annyira veszélyes, mint a magas vérnyomásos, cukros, 70 éves Irénke nénire, de én óvodás koromban voltam utoljára lázas, mégis az oltás utáni éjjel 41 fokos lázzal feküdtem, mert olyan fájdalmaim voltak, hogy nem bírtam felkelni, most pedig 20 percenként futok a wcre hasmenéssel, szóval izgalmas ez az orosz party :D
19L
Nekem eddig semmi tünet.. az első oltás után aztán kiváncsi vagyok a második olvasnál mi lesz 😄
Én (21) éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!