Volt már veletek olyan, hogy egy lány legyőzött szkanderban, vagy megvert egy fiút?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogy történt? Elsősorban lányok válaszát várom2021. máj. 1. 08:32
1/3 anonim válasza:
Ismerek olyan nőt aki olyan mint egy birkózó, aggresszív, sokat kocsmázik. Ő gyakran ver meg férfiakat.
2/3 anonim válasza:
Én pl sok fiút legyőztem már szkanderban xd,de gondolom nem ez volt a kérdés lényege, de mind1. Például az én volt iskolámban volt egy lány aki minden fiút/lányt megvert, de úgyhogy pl eltörte a karját,de őt persze kirúgták. Az én osztályomban is volt olyan ember akit bántott és a fiúkon érezhető volt, hogy majd elsülyedtek szégyenükben és mindig azt mondták, hogy vissza tudtak volna ütni, de lányokat nem bántanak... 😂🥱
3/3 anonim válasza:
Olyat hogy megvert volna lány fiút, nem láttam. Szkanderban én is nyomtam le fiút és láttam is ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!