Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A surranót hogy kell "szakszer...

A surranót hogy kell "szakszerűen" ápolni? ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
én simán lekenem barna bokszal, kell még vele valamit tenni? van valami amit érdemes tudni az ápolásukról?

2021. ápr. 30. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
azt kell tudni róla, hogy ezt a humor kategóriába kellett volna írnod.....
2021. ápr. 30. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:

bocsánat, ezt az 1-es választ nem ide akartam írni!

ez van amikor 40 ablak van megnyitva :D

2021. ápr. 30. 21:32
 3/7 A kérdező kommentje:
miért? baj hogy senki nem mondja hogy kell. de tudni akarom hogy elég-e annyi hogy lekenem oszt csővagy még kell valami
2021. ápr. 30. 21:32
 4/7 A kérdező kommentje:

oh. rendben

2021. ápr. 30. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:

amúgy ha már véletlenül ide kattuntottam: (1 vagyok)

én a vasúton kapott bakancsot a szintén a vasúton kapott kamillás kézkrémmel szoktam leápolni jó vastagon, természetesen tisztítás után.

2021. ápr. 30. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=XqoXN5Ox7b4

Ott a videó, rákerestem helyetted. Kérd meg anyudat, hogy segítsen a videó elindításában, mert gondolom magától az sem megy!

2021. ápr. 30. 21:38
 7/7 anonim válasza:
Ha a magyar katonai surranóra gondolsz, ill. az ahhoz rendszeresített bokszra (Katona cipőkrém és elődei), akkor csak azt kell betartani, hogy egy-két használat után, sártól-portól megtisztítva rendesen bekened, aztán egy puha ronggyal kifényesíted (vagy cipőápoló kefével, ilyenhez vannak katonai cipőápolókészletek a neten), oszt cső. Nem igényel rettentően sok gondoskodást, de ennyit igen. Ha véletlenül sámfád is van hozzá, azt érdemes beleállítani, és fontos, hogy ne hagyd kiszáradni. Jobb, ha szobahőmérsékleten tárolod, nem pedig a pincében vagy a padláson. Cserébe harminc év múlva is bakancs lesz még. :)
2023. aug. 26. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!