Valaki aki szereti a Hardbassot?
Figyelt kérdés
Én imádom. Nagyon bírom DJ Blyatman-t! :D2021. ápr. 28. 15:04
1/4 anonim válasza:
Nazdarovya tesó
Gondolom azért a magyar hardvasst is ismered azta 3-mat
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, menő.
2021. júl. 7. 12:03
4/4 anonim válasza:
Én szerettem annó, de mostmár kezd kihalni az a műfaj. Uamee már átment phonkba és már nem is túl sokan hallgatják az új számait. Meg úgy a többi hardbass zenészekről is ugyanez elmondhatóak. Nagyon megváltoztak már az új számaikat is alig hallgatják. Alan Aztec és XS Project is új zenéiket is kb annyian hallgatják mint Uamee új számait. Hardbass school lassan 1 éve nem adott ki új zenét. Dj blyatman új számait még úgy ahogy hallgatják de az már a végét járja sajnos. Pedig 2019-2022-ig ez a műfaj volt amit a legtöbbet hallgattam, nosztalgikus ezzeket a neveket látni és meghallgatni a régi zenéiket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!