Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet "nem sírni",...

Hogyan lehet "nem sírni", amikor jön rád felé (pláne férfiként), amikor nyilvános helyen vagy?

Figyelt kérdés
Férfiként azért valljuk be, elég kellemetlen helyzeteket tud okozni a szimpla meghatódás vagy idegesség miatti sírás, pláne nyilvános helyen. Viszont a sírás nem feltétlenül irányítható, pedig rohadtul nem szeretek sírni, sőt időnként idegesítőnek tartom. Hála Istennek, már nagyon ritkán sírok( hála Istennek), de régen azért gyakrabban rám jött, sokszor nyilvános helyen is, egyszerű dolgoktól, pedig rohadtul nem szerettem volna. Otthon pedig sokszor egyszerűen nyugodtam kisírtam volna magamat, de hála Istennek, anyámtól nem tudtam. Mert ő egyből jött azzal, hogy mi baj, ha meg nem válaszoltam, sokszor kezdte a saját hisztijét, hogy nem mondom el a problémámat, kibe fogok így megbízni, hogy legyek erős, mert így el fognak nyomni/taposni, ő persze mai napig könnyen meghatódik minden szarságon (hja, saját szobám nem volt, ahol nyugodtan kisírhattam volna magamat). De a lényeg, ha esetleg valamikor olyan helyzetbe kerülnék, hogy nyilvános helyen rám jönne a sírás( bár már nagyon rég nem fordult elő), hogyan tarthatnám vissza. Nyugtató tablettával vagy valami ilyesmi?
2021. ápr. 27. 16:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ismerős a szituáció anyáddal.

Nem sírhatok, mert bejön, és basztat.

Ha elmondom, az a baj, ha nem, az.

Kiküldeni pedig nem küldhetem, mert megsértődik, hogy mi az, hogy van magánéletem(mondjuk, mivel egy 14 éves nőstény egyed vagyok, így azt hiheti, hogy még nagyban szügségem van arra, hogy ügyeljen rám...)

Frusztráló.

Én már(valószínűleg emiatt) nem igazán sírok. Egyszerűen túlzottan rettegek attól, hogy bejönnek.

Ha rám jön a sírhatnék, egy pánikrohamhoz hasonlatos rohamot kapok.

De ezt elég halkan tudom művelni, szóval így az esetek többségében nem bukok le.

Viszont ez a roham, szörnyű érzés. Zihálsz, el akarsz bújni, a gondolataid leegyszerűesödnek, egy dologra irányulnak(pl: nem akarok itt lenni)

Nem ajánlom, hogy szokj rá erre, nem egyszer esett már meg, hogy ilyen állapotban kárt tettem magamban(olvastam fentebb, hogy ez elnyomja a sírást, de erről eddig nem tudtam...) . Ezt pedig ugye nem jó elérni.

Sajnálom a kialakult helyzetet. Én sem szeretek nyilvános helyen sírni. Egyszerűen sebezhetőnek érzem magam, ami nyugtalanít.

Remélem megoldódik a problémád. Tapasztalatom van(és megosztom,hogy ne érezd magad egyedül, valamint jó valakinek panaszkodni xD), de hasznos tippet nem tudok mondani.

Esetleg megkérdezhetem, hány éves vagy?

2021. máj. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!