#3 az ilyen hülye felfogás miatt nem lehet normális életük az idoloknak. Miért ne lehetne neki is normális magánélete? Szerintem megérdemli. Én inkább örülnék neki, hogy boldog és nem önző módon csak magamra gondolnék.
Nem vagyok Army ez igaz, úgyh nem tudom 100%ban átérezni ezt, de Once-ként semmi problémám nem lenne azzal ha Nayeon megházasodna. Inkább örülnék a boldogságának. Ha valaki valóban szeret valakit akkor az a fontos, hogy boldognak lássa sztem.
#12 ez mitől veszekedés? Nem kell minden konfliktustól iszonyodni. A nézeteltérésekkel nincs baj. Akkor van baj, ha azt a felek nem tudják kultúrált körülmények között megbeszélni. Nem kell félni a konfliktustól XD
Egyébként meg nem akartam a #3 válaszolót leszólni vagy ilysmi, csak megemlítettem miért nem jó ez a hozzáállás. Ettől függetlenül lehet, hogy ő nem is ilyen gondoklodású, csak jelezte, hogy a többség igen. És, hogy ez lenne a reakció egy ilyen hírre. Én meg csak leírtam, hogy ez miért nem egészséges felfogás. Nincs itt semmiféle vita. Egyébként a 3as válaszoló tökjól látja a dolgokat, valószínűleg sokan elfordulnának tőle. Ettől még ez egy hülye gondolkodásmód.
11 miről beszélsz? Ez az átlag kpop fan! Mellesleg engem abszolut nem érdekel hogy mit csinálnak én csak a valóságot írtam le!
És sajnos ez nem hulye felfogás mert ezt a cégek csinálják így hogy a lehető legmérgezőbb legyen amit eladnak…
És sajnos lehet te is kicsit rosszul erezned magad ha a legnagyobb biasod hirtelen randizna valakivel vagy ha évente lenne neki más partnere
Még ha a szexualitásotok nem is egyforma (azaz mindketten hetero lányok vagy fiúk vagytok vagy pedig te meleg ő meg hetero)
Igen de egyrészt az idolok ezzel tisztában voltak és vannak is tudod valamit valamiért! Ezt csak azok tehetik meg akik tényleg kivételesen tehetségesek és nincs szükségük toxic fanbazisra a bevétel be söpréséhez alapból az idol szakma nem ezeket a tehetségeket vonza be hanem az átlagot - kimondtam...!
De tényleg ezzel ők tisztában vannak (rejtve meg csinálják is az életüket nyugi)
Azért ez nem így megy, hogy oké tisztában van vele aztán jólvan. Attól még ő is ember. És hidd, hogy neki is szüksége van magánéletre.
De szerintem te féreértesz, mert én csak annyit mondtam, hogy ez nem egy egészséges felfogás, és sosem állítottam, h ezzel nincsenek tisztában. Bár szerintem akár idol akár nem, jobban esne neki, ha lehetne magánélete. Ő is ember, még akkoris ha tudta mit vállal. Bár sokan vannak akik akkor jönnek rá, hogy mit vállaltak mikor már benne vannak a sűrűjében, de már viszi az áradat, nem tud kikerülni belőle.
De amúgy én akkoris kitartok amellett, hogy ez egy beteg felfogás, attól függetlenül, h tudom ez van, és hogy elvileg tudták mit vállalnak, és azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem is fog változni. Mert ez Ázsia. Ha szeretjük szeressük, ha nem akkor ne. Ettől még ezt én nem fogom pozitívként beállítani.
Ja félreértettél szerintem is beteg felfogás de ez a megszokott 😅😅😂
És a magánéletet a legtöbb híresség felejtse el! Ezért is akartak azok lenni és ezzel is jar maga a hírnév mindegy hogy idol vagy bármi más! Ők ezzel voltak a legjobban tisztában hogy bizony sokkal kevesebb magánéletük lesz
Fura, minden egyes kpopos kérdés alatt nézeteltérések vannak, kicsit már unalmas.
#12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!