Davidddka kérdése:
Milyen dokumentumokat kell maganàl tartanom ha àtt szeretném költöztetni felesègemet Àzsiàbòl Europàba?
Figyelt kérdés
Azt szeretnèm megtudakolni töletek. Felesègemel Juliusban hàzasodtunk ösze. Èn Magyaràllampolgàr vagyok ö pedig Indonèz, de mivel mèg polgàri esküvö nem volt, csak is a vallàsi igy nem tudom hogy elfogadjàk e azt a fajta dokumentumot. Informàcio hiànyàban mivel hiàbba kèrdeztem olvastam utàna. Nem sokat tudok. Hogy letepedèsi vagy akàr vizumot kapjon a schengeni orszagokon belûl.Azt szeretnènk hogy ide költözön Europàba ès itt folytasuk èletünket. Elsö sorban Hollandiàban. Köszönöm a vàlaszokat ès a segitsèget elöre is.2019. aug. 19. 16:43
1/1 anonim válasza:
Mivel nem volt polgári esküvő, hivatalosan nem minősültök házasnak. Ő úgy utazhat be, mint egy turista, viszont emiatt egy idő után haza is kell utaznia majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!