Veszprém miért számít élhetőbb városnak mint Szombathely?
Mindenhol olvasom hogy Veszprém az ország egyik legélhetőbb városa
Szerintem Szombathely élhetőbb, nagyobb,több a szórakozási lehetőség,több nagycég is van amik jól is fizetnek és szerintem a látnivaló is több
Szóval Veszprém miért számít élhetőbbnek?
Mért számítana élhetőbbnek, ez hülyeség!
Jó hogy már nem Ajka, vazze...
Kohász vagy, vagy mi?:P
Olvasd el a kérdés alatti részt is.
Mondtam hogy szerintem Szombathely élhetőbb, de az országos felmérés Veszprémet helyezi előrébb. Éppen ezért kérdezem.
Errefelé van egy pár jó válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__lakohely-szomszedok_..
Mellesleg a legboldogabb válasz meg Szombathely.
Hát lehet, hogy Veszprémben olcsóbb a csirkefarhát meg a kannás bor a sarki Coopban. Másra én nem tudok gondolni.
Bár nem mondom, Veszprémben is akad látnivaló, olvasd el ezt a cikket:
:P
Azt írod, hogy egyik legélhetőbb. Ezt olvasod sok helyen. Az egyik legélhetőbb nem azt jelenti, hogy a legélhetőbb. Lehet a sorban előtte akár másik három is. Akár Szombathely is.
A turistalátványosságokat meg ne sorold ide Szombathely javára.
Az az ott élőket a legkevésbé sem érdekli. Sőt, akár teher is lehet.
Az élhetőséghez jó közbiztonság kell, munkahelyek, csendes környezet, sok zöld felölet (parkok), gyér forgalom. Legyen helyben elérhető hivatal, és kulturálódási lehetőség: színház, színvonalas művelődési klub, könyvtár (bár ma már nem annyira keresett ez utóbbi, mint régen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!