Bonivén kérdése:
Olyan shounen animék amiben NINCS szerelem?
Figyelt kérdés
Fiú főszereplősök érdekelnének inkább.
A szupererős,démonos, varázslós animék lennének a legjobbak.
Ezek már megvoltak(mondjuk sajnos némeikben megjelennek szerelmi szálak haloványan):Dororo, Black clover,Tokyo ghoul,nanatsu no taiza(ez nm is tetszett) stb.Meg persze az alap darabok is megvoltak mint a Naruto,Bleach meg a többi.Ezeket csak azért írtam hogy ne írja senki.
2021. ápr. 19. 22:15
1/6 anonim válasza:
Boku no hero academia
Jujutsu kaisen
Soul eater
Fire force
Hunter x Hunter
2/6 anonim válasza:
Assassination Classroom
Fairy Tail
Koutetsujou no Kabaneri
Samurai Champloo
4/6 Attásko válasza:
Mi a baj a szerelmi szállal? Még nincs túltolva, addig szerintem kifejezetten jót tud tenni a shounen animéknek. Bár van bennük érzelem is, azon kívül, hogy nagyravágynak, meg sajnálják, hogy vesztettek. Emberibnek tűnnek
5/6 anonim válasza:
Amit az első ajánlott, a Boku no Hero Akadémia egy nagyon jó anime, de van benne szerelmi szál.
A Soul Eaterben is. Igen halványan, de van.
6/6 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló. Nem kértem, hogy magyarázza meg nekem bárki, hogy mért jó a szerelmi szálas anime, de azért köszi most már csak miattad megszerettem (mégse)🤗 Nem véletlen kértem hogy ne legyen benne mert én nem szeretem és kész. De ha neked tetszik akkor nézzed 😊 Elnézést de nagyon feltud húzni az olyan mikor meg akarják magyarázni nekem mit szeressek vagy sem vagy az a dolog amit nem szeretek az adott embernek mért jó, mert (lehet bunkón hangzik) de pont nem érdekel🤷🏼♀ ui: bocsánat ha megsértek valakit ezzel🙂
2021. máj. 4. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!