Valaki tud olyan filmet/sorozatot vagy könyvet ami az étkezési zavar témájával foglalkozik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 09:33
1/9 anonim válasza:
Boldogságra éhezve c. film, bár én csak angolul találtam meg a neten.
3/9 anonim válasza:
to the bone netflixen :) illetve a Feed című film. a skins-ben is van karakter, akinek étkezési zavara van.
4/9 anonim válasza:
Film: The perfect body, életre éhezve
Könyv: egy alma per nap, pulcsiban alszom
Sorozatból szerintem nincs amelyiknek az étkezési zavar áll végig a középpontjában de sokban van étkezési zavaros karakter pl Red band society
5/9 anonim válasza:
Én is a Telhetetlent tudom javasolni. Bár nem az áll ténylegesen a központban, de erre épül az egész sztori.
6/9 anonim válasza:
Életre éhezve, Az én csontsovány nővérem, Feed (nekem ez nem tetszett annyira), To The Bone.
Meg a Skins, ott Cassie anorexiás, de az már elég régi sorozat.
7/9 anonim válasza:
Kérdező! Milyen étkezési zavarod van?
8/9 anonim válasza:
Könyvet tudok ajánlani: Laurie Halse Anderson - Jégviráglányok
Gyönyörű regény anorexiával és bulémiával küzdő tinédzser lányokról, nem is hosszú, de bennem nagyon mély nyomot hagyott annak idején.
9/9 anonim válasza:
Barátok közt.
Nem vicc, tényleg, mint minden mással, ezzel is foglalkozik. Valahol a 10400.résztől egészen 10456.-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!