Mennyit keres hozzávetőlegesen Magyarországon egy óvónő?
Azert “hozzávetőlegesen” mert ahogy értelmezem ez sokféle faktortól függ. Nem teljesen tudom értelmezni a táblázatot. Ami engem illet, Németországban végeztem, a végzettségem német nemzetiségi óvodapedagógusként (BA) lett elismerve. 3 év gyakorlatom van. Szeretnék hazamenni és otthon elhelyezkedni. Érdekelne személyes tapasztalat, ha esetleg valaki hasonlo feltételek mellett vállalt otthon óvónőként munkát, illetve ha esetleg óvodapedagógusok megosztanák mennyi fizetéssel lehet számolni.
Köszönöm a válaszokat!
Ha felsőfokú a végzettséged akkor az F oszlopot nézd a közalalkalmazotti bértáblában.
De szerintem egy nemzetiségi óvodában tuti többet fizetnek, mint a tábla szerint járna...
Most nem tudok ránézni a bértáblára, de kb. reális, hogy annyi van ott.
De jó tudni, hogy ez az, amit kötelező megadni. Eltérni ettől felfelé gyakorlatilag bármeddig lehet.... Ha az intézményen belül van rá keret.
Nincs mit. 😁
Amúgy a helyedben inkább magánóvodákban keresnék állást, tuti jobban fizetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!