Elefánt137 kérdése:
Mi lesz az első dolog amit megcsináltok ha véget ér a koronavírus?
Figyelt kérdés
Csak szimplán kíváncsi vagyok! :D2021. ápr. 13. 09:41
1/11 anonim válasza:
A koronavírus legalább tízezer éve itt van, és marad is.
De a veszély vége sem egy éles határvonal lesz. Legfeljebb a korlátozások szűnnek meg egyik óráról a másikra. Semmit nem tervezek.
2/11 anonim válasza:
Ténylegesen a végére gondolsz, vagy a múlt nyárihoz hasonló enyhítésre? Mert tavaly akkor elmentem egy pubba berúgni, meg kurvázni. :) Ha rendesen vége lesz, akkor elmegyek egy több tízezer fős koncertre.
3/11 anonim válasza:
Ha a nyári enyhitesre gondolsz, nekem szokásom 2 hetes szabit kivenni, kibérelni egy semmi közepén lévő házat és ott pihenek, kirándulok, iszok stb. a barátaimmal.
Ha úgy az egésznek vége, akkor én is koncertre mennék, vagy fesztiválozni
5/11 anonim válasza:
Miért lett lepontozva a 2-esem? A kérdésre válaszolok.
6/11 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy mit csinálnátok ha teljesen véget ér, én tuti elégetném az összes maszkot aztán csapnék egy nagy bulit:)
2021. ápr. 13. 11:37
7/11 anonim válasza:
Te tudod, tedd azt. Én a piros nyomogatás ellenére sem tervezek semmit.
8/11 anonim válasza:
Csajozni fogok bulikban, fesztiválokon:)
9/11 anonim válasza:
Amit elterveztünk,mielőt bezártak. Megyünk hamburgerezni. :D
10/11 anonim válasza:
Elmegyek a kedvenc kocsmámba és jól lerészegedek az ottani cimbikkel - már ha nem vitt el valakit közülük a vírus! :D
Aztán meg utazgatni is akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!