Most hogy koronavírus van, elmehetek-e a Kormányablakhoz megcsináltatni a jogsim,vagy nem engedik,csak ha előre foglalok időpontot?
Ma akarok elmenni a Kormányablakhoz hogy csináljanak fotót és intézzem a papírmunkát de nem tudom hogy beengednek-e,mert neten előzetes időpont foglalást írtak,de azt nemnthdom hol kell intézni és azt írták a jogosítvány kivétel...
Köszi a válaszokat !
De jó:) hátha jövőhéten én is megkapom:D nagyon várom
Amúgy itt is volt egyből szabad időpont másnapra Pesten, meg is lepődtem hogy nem kell heteket várni
Nincs abban semmi meglepő, hogy bőven van időpont. A november 4. óta lejáró okmányok még jó ideig érvényesek maradnak, a többség odázza.
Tavasszal, hasonló okmányhatáridő kitolás időszaka alatt nekem is úgy volt a lejárt személyivel, hogy nagyváros megyeszékhely kormányablakában este tudtam másnapra időpontot foglalni, többől válogathattam.
Egy hónapja viszont csak három hét múlva lett volna ott időpont a jogsicseréhez, ezért mentem egy közeli kisváros kormányablakába, ott másnapra is volt egy csomó időpont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!