Hogyan tudná a párom a bőrébe ivódott gépolajat lemosni?
Figyelt kérdés
Elég kellemetlen, mert úgy néz ki a keze, mint ha piszkos lenne, holott csak a munkájával járó "mellékhatás", hogy a körme és a bőre majdnem fekete. Már próbáltuk Ultra Dermmel, különböző erősebb vegyszerekkel, de semmi nem vált be. Köszi!2008. dec. 5. 14:43
1/1 anonim válasza:
Apám esztergályos volt hosszú időn keresztül. Az ő keze is olyan volt, mintha piszkos lenne a pórusaiba beivódott olajtól. Amíg a fémiparban dolgozott mindig olyan volt a keze. Aki ismerte tudta, hogy csak a munka nyomát látja! Amikor a nyári szünetben mellette dolgoztam nekem is olyan lett a kezem. Próbáltam sokmindent a 2x1-től a citromléig, de csak az halványított rajta, ha ráncosra áztattam a kádban, és habkővel átdörzsöltem. Igazán csak akkor tűnt el amikor lekopott a bőrömmel együtt.
A kezünk mindig magán hordozza a munka nyomát, legyen az irodai, vagy kétkezi munka.
Nem szégyen az, ha valakinek a munkától kérges a tenyere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!