Csokismuffin1 kérdése:
Hogy tudom lemosni az alkoholos filcet a fogamról?
Figyelt kérdés
Segítsetek!A barátnőmmel kifestettük egymás fogát alkoholos filccel és nem jön le!Próbáltuk már fogkrémmel, de nem használt.Ha van valami ötletetek, légyszi segítsetek!2011. márc. 19. 19:38
1/6 anonim válasza:
:)))))) Szódabikarbóna. Fogmosásra is használják, vizezd meg a fogkefét és rá a por, úgy próbáld meg. És írj sikerült -e.
:)
4/6 anonim válasza:
Mint müszaki, én a hideg vasat ajánlom. Apukád harapófogója, de lehet akár rezgő csiszoló. Már hadd kérdezzem meg milyen szinűre festettétek. Mit játszottatok? Hallowent?
Viccen kivül, tényleg a szodabikarbóna, jó erőssen neki dörzsölve.
5/6 A kérdező kommentje:
kihúztam apuka harapófogójával, lemostam sósavval, de most hogy tudom visszarakni?
2011. márc. 20. 20:11
6/6 anonim válasza:
Minek visszarakni? A nagyi protkóját elkéred, beteszed és kész. Így majd máskor is variálhatod a szineket.Egész komoly kollekciót csinálhatsz. Web kamerán önarc kép és felteszed a netre. Meglásd mily sikered lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!