Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudom, hogy oltári nagy...

Tudom, hogy oltári nagy hülyeség, de felteszem már ezt a kérdést, mert errevaló ez az oldal, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
tegyük fel hogy jobb kezes vagy ( azért mondom mert az emberek 90%-a jobbkezes, de ha gondolod a válaszhoz is odaírhatod hogy milyen kezes vagy és akkor úgy válaszolj). tegyük fel hogy megtámadnak és nem meneküész, nem hívsz segítséget, nem tetteted magadat halottnak, nem bújsz el, hanem támadnod kell. van nálad egy boxer és egy pisztoly. és akkor tegyük fel hogy jobbkezes vagy ( vagy akár fordítva is lehet, akkkor úgy értsed a magyarázatomat). melyiket melyik kezeddel fogod használni? jobbkezes vagy és a pisztollyal ezért jobban tudsz célozni, de a balkezedre meg felteszed a boxert, hogy azért azzal a kezeddel is tudj mit kezdeni. vagy akkor felveszed a boxert a jobbkezedre és hatalmasat tudsz vele ütni, de azért a balkezeddel is tudsz mit kezdeni. ja és nem veheted át egyik kezedből a másikba, hanem maradnia kell mindennek. na akkkor mit gondoltok?
2010. aug. 20. 21:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Balkezes vok: Bal kézbe fognám a Boxert,jobb kézbe pedig a pisztolyt...Nem tudom mért de így csinálnám.
2010. aug. 20. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

értelmetlen a kérdés.

felveszem a pisztolyt, és agyonlövöm a támadót, mint egy kutyát.

minek a boxer?

2010. aug. 20. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Balkezes vagyok.Balba a boxer,jobba a pisztoly.

Van amit úgy csinálok mint a jobbosok.Pl az ollót csak a jobb kezemmel tudom használni.Lehet hogy ezért van a pisztoly a jobba.Ballal meg úgyis nagyobbat tudok ütni.Ahhoz meg a jobb a suta.

2010. aug. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!