Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális hogy elöttem szokott...

Normális hogy elöttem szokott fingani a párom?

Figyelt kérdés
mindig szólok neki hogy engem zavar,de leszarja
2010. aug. 20. 16:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha férfi akkor JOGA VAN HOZZÁ!!!
2010. aug. 20. 16:44
 2/16 A kérdező kommentje:

A biológiai megnyilvánulások és kezelésük:

dohányzás: a jogszabályok folyamatosan szigorítják a dohányzás szabályait. Alapszabály: aki dohányzik, úgy tegye, hogy ne zavarjon másokat. Ha valahol nincs hamutartó, ott nem illik rágyújtani. Nem illik cigarettával a szájban beszélgetni, járni-kelni, bárhová belépni, a füstöt bárkire ráfújni. Cigarettával a szájban nem illik másnak tüzet adni. Az utcán nem illik dohányozni, mert a parázs a tömegben sérülést vagy anyagi kárt okozhat.

csuklás: nem mások előtt kell elállítani;

ásítás: mások előtt nem illik;

tüsszentés: csukott szájjal, zsebkendőbe, az orrot és a szájat eltakarva.

fülvakarás: magánügy!

köhögés: az eljárás ugyanaz, mint a tüsszentésnél.

szellentés: magánügy!

2010. aug. 20. 16:51
 3/16 anonim ***** válasza:
67%
És akkor az miért van, hogy pl a füvet ez a modern társadalmunk elítéli mikor az összes ősi kultúrában jelen volt! Az ital újabb jelenség. Az arabok pl nem isznak egyáltalán, sőt aki ott iszik az hülye, ott szívni kell. Szal ennyit a modern táradalomról és a modern etikettről!
2010. aug. 20. 17:08
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
most ez a kérdés nekem teljesen olyan mintha a párodról ugy beszélnél mint egy teljesen idegen emberről. Vagyis nem a kérdés hanem az a hosszu etikettes sz@rság.
2010. aug. 20. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
"csuklás: nem mások előtt kell elállítani;" ez mégis hogy értendő?
2010. aug. 20. 17:34
 6/16 A kérdező kommentje:
szerintem pofátlanság,ennyi.én se fingok az ő orra alá,töle is elvárom
2010. aug. 20. 17:38
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

akkor egyedül maradsz, ha ezt kifogásolod egy pasiban, mert mert mindegyik szokott :D ha nem a kapcsolat elején mutatkozik be erről az oldaláról, akkor késöbb :D:D:D:D

nekik természetes :P

2010. aug. 20. 18:18
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
Nem fog sokáig tartani ez a kapcsolat, ha már ennyit sem bírsz elviselni.
2010. aug. 20. 21:33
 9/16 A kérdező kommentje:

mondjuk te vacsora közben is elviseled?

szerintem azért azt már nem

2010. aug. 20. 21:45
 10/16 margoz ***** válasza:
51%
Nem normális amit a párod csinál,ha más társaságban van,akkor is szellent?ugye nem!Ha nem tud ki menni a helyiségböl amikor kell neki,akkor ez azt mutatja hogy egoista,vagyis az a fontos neki amit ő akar,és nincs tekintettel másokra,orvosi segitséggel is lehet kezelni,van olyan gyógyszer,ami a nagy bélgázt kicsikre bontja és szagtalaná teszi.Igazad van ha nem türöd el,szarni és szeretkezni el bujik az ember,azt sem csináljuk a más társaságában.ezzel csak azt éri el hogy meg undorodol töle,ha ezt sem bánja akkor lehet hogy direkt csinálja,és nem szeret már téged,régen a kapcsolat elején,miért nem csinálta ?miért csak mostanában?ez a kérdés!!
2010. aug. 21. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!