YouTube Vanced letöltési probléma? Lent
A managerből kell felrakni a többi cuccát, nem külön letöltögetni.
Ha xiaomi telefonod van, az kicsit bajos, mert a miui optimalizációt ki kell kapcsolni.
Innen letöltöttem a managert:
Azután próbáltam letölteni a microgot mert ugye az kell hozzá, de azt írta hogy a felhasználó megszakította és kiírta a hibakódot tehát nem tudtam letölteni...
Irónikus, hogy pont Xiaomim van 😂
Kapcsold be a fejlesztői beállításokat. Alul ott lesz egy miui optimalizációs cucc. Azt kapcsold ki.
Amíg az be van kapcsolva nem engedi telepíteni. Nekem is az van onnan tudom. Utána mindíg vissza kapcsolom. Csak ha frissíteni kell, akkor kapcsolom ki megint.
#4 aktiválni kell azt is.
Beállítások - telefonról és ott kopogtatod a miui verzió számot.
Utána
Beállítások - további beállítások - fejlesztői beállítások, ott a lap alján van a miui optimalizáció
Nem szeretek káromkodni, főleg nem egy ilyen oldalon, de ezt most meg kell tennem, előre is elnézést!
Azta k.rva eget nem is tudtam hogy ilyet is lehet a Xiaomival! Amúgy köszi, működött, és k.rva jó!!! 😂
Örülök hogy sikerült :D
Azzal nem tudom hirtelen mi gond lehet, ott is lehet állítani kellett már valamit az appon belül, de az hirtelen nem rémlik csak ez rémlett. Ha úgy van kikapcsolt optimalizáció mellett próbálj szétnézni az alkalmazásban, hogy hol lehetne esetleg bejelentkezni vagy valami.
Tényleg rég volt már hogy bejelentkeztem ebbe. Csak ez a folyamat volt meg, mert ha frissítem akkor újra és újra eljátszom ezt.
Helló, megint én 😅
Volt most nálam egy probléma, nem volt meg a miui optimalizáció kikapcsolása opció a fejlesztői beállításokban. Van egy olyan menü (szintén alul), hogy alapértelmezett értékek visszaállítása. Azt kell nyomogatni többször egymás után és akkor adja be.
Ha esetleg másnál is jelentkezne ez a gond, akkor ez rá a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!