Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet probléma Win 10-en?

Internet probléma Win 10-en?

Figyelt kérdés

Regen win 7-em volt, minden tokeletesen mukodott es 40-45 pingem volt minden online jatekban (Lol,WoW). De amiota felraktam a win 10-et youtube-on nem tudok egy videot megnezni 480p-ben. Lolon attempting to reconnect es 1500-2000 ping. Mindez ugy hogy semmit sem tolt le a windows update, es semmi mas alkalmazas nem megy kozben.

Valaszokat elore is koszonom, az ekezetekert bocsi.

2017. jan. 27. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Windows-t rakd újra, ha az se segít hívj ki a szolgáltatótól egy szakembert.
2017. jan. 27. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Frissítetted a win10-et a 7-ről? Tiszta telepítés jobb lett volna, utána driverekkel.

Vagy kit zavart a Win7?

2017. jan. 27. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Eloszor is megtetszett a win 10 azert frissitettem, felraktam minden updatet amit a windows update talalt, az osszes drivert, mindent. Nem tudom mitol van, a feladatkezelo se ir semmi mast ami hasznalna az internetet.
2017. jan. 27. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Tiszta telepítés megoldja a problémád.
2017. jan. 28. 03:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Azota kiderult, hogy egy svchost.exe(netsvcs) nevu fajl hasznal el sok internetet, de en ugy tudom hogy ez egy windows fajl. Kilehet ezt valahogy kapcsolni, vagy valamit tenni? Valakinek valami otlet?
2017. jan. 28. 11:11
 6/10 anonim ***** válasza:

Az a frissítés. De én hagynám frissíteni.

Amúgy [link]

2017. jan. 28. 11:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolso, mar megtettem ezt is, tovabbra sincs semmi. Ugy nez ki marad a win 7 akkor.
2017. jan. 28. 11:26
 8/10 AntZ ***** válasza:

Keresd meg ezt a vezérlőpulton (windows gomb + X):

Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Hibaelhárítás\Minden kategória > rendszerkarbantartás > katt rá jobb egérrel, majd futtatás rendszergazdaként.

Ha az nem oldotta meg a problémát, próbáld meg előtte ezeket: rendszergazdai parancssorból (windows gomb + X),

másold be az alábbi parancsokat egyenként, futtasd, várd meg ameddig a vizsgálat eléri a 100%-t:

sfc /scannow

Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth

Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Ezek sokáig fognak futni. Az utolsó folyamat végén indítsd újra a gépet.

2017. jan. 28. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszonom, amint hazaerek kiprobalom. Egyebkent wifi adaptert hasznalok, annak minden driveret feltelepitettem.
2017. jan. 28. 13:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent nekem ugy tunik, hogy valami lekorlatozza az internetetet neha. Van amikor tudok 1,5 Mb/s-el torrentezni, de neha csak ugral 20-150 Kb/s kozott.
2017. jan. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!