Miért mindenki a 2020-as évet szidta szilveszterkor?
A youtube-on is bizonyos videósok (pl dominó videósok), illetve a facebook-on is minden GIF-ben az volt/van, hogy a 2020-as évszámot (valaki/valamilyen rajzolt állat) kidobja a kukába/elégeti/felrúgja/szétveri darabokra stb.
Pedig szerintem nem az évszám tehet arról, hogy világjárvány alakult ki, hanem pont fordítva: a világjárvány tehet arról, hogy az év ilyen lett. A járványt kéne szidni.
Nem azért mondom, mert jó barátommá vált vagy ilyesmi. Csak azt próbálom mondani itt, hogy nem értettem, hogy miért a naptárat hibáztatták a világ helyzetéért.
Egyébként tavaly év elején arra számítottam, hogy remek év lesz, és ez is idegesít, hogy ez lett a vége... Azt gondoltam tavaly év elején, hogy szép kerek szám, meg szökőév, meg jól hangzott hogy "twenty-twenty" (vagyis hogy két 20-as van benne :D)... És persze sok jó tervem volt, amiket le kellett mondani. És egyébként ahogy alakult, abból egyébként magam számára úgy érzem sikerült kihoznom belőle a legjobbat, ami miatt nem csak a vírus jut róla eszembe (de ez már más történet).
Abszolút megértelek kérdező. Én is hülyeségnek tartok egy számot hibáztatni. Egy idő után nekem olyan volt, hogy jó szidjátok, majd visszanyal a fagyi, 2021 majd megmutatja, hogy mi is a rossz év.
Nekem amúgy nem volt szörnyű az évem, 2019 és 2020 a zárásokig sokkal rosszabb volt. Ha nem lettek volna lezárások, valószínű előbb-utóbb súlyos idegösszeomlásom lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!