Feltételeknek megfelelően animet?
Donghuát tudok:
Douluo Dalu
Ze Tian Ji
Hero Returns
Mo Dao Zu Shi
The Great Ruler
Illetve animék:
Dragon Ball
Flame of Rekka
Yuyu Hakusho
X TV
Spriggan (movie)
Inuyasha
Fullmetal Alchemist (mindkét verziója)
Wolf's Rain (itt mindegyik főszereplő fiú és nagyon erősek)
Ranma 1/2
Kyou Kara Maou (bár csak átváltozva erős)
Rai, a dzsungel fia
DNA2 TV (szintén csak átváltozv nagyon erős)
Szóval olyan érdekelne, ahol a főhős a sztori elején sem a tipic bénácska.
Nekem a Fullmetal Alchemist jut eszembe. Edward Elric, bár messze nem teljesen kiforrott, vagy borzasztóan erős, azért a sztori elején is kifejezetten erős (a szóismétlés menő), szóval az. A két FMA közül... igazából mind a két FMA-t érdemes megnézni, mind a kettő kiemelkedően jó. Bár én azért a 2003-ast preferálom jobban, de a többségnek a 2009-es tetszett jobban.
Rurouni Kenshin. Ebből már mondjuk inkább a manga vagy a live action, az anime... tehetsz vele egy próbát, de igazából az anime első és utolsó harminc része elég gyenge. De a köztes harminc iszonyúan erős. A főhős, Kenshin pedig az egyik legerősebb képességgel nem rendelkező anime karakter.
Mind a kettőt nagyon szeretem, de számomra a 2003-as volt az igazi. :) Az volt a mélyebb, a lassabb és a nehezebben emészthető.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!