Mond valaki egy jó gépházat az alábbi feltételeknek megfelelően?
ez nagyon jó ház
igaz ez 17 de van benne 2 ventillátor.
"ne legyenek rajta csatlakozó lyukak, csak töltő"
ezt hogy kell érteni?
Szerintem töltő alatt az usb csatira gondolhat.
Zalman z3 szerintem jó ház ennyiért.
"USB lyukak ne legyenek rajta"
ilyen ház elég ritka.
főleg ATX méretben. talán a pici itx-es kockákon nincs.
Az 1-es válaszban lévő házon elöl felül kettő usb lyuk van a bekapcsoló gomb mellett. az sok? fekete, úgyhogy nem is látszik nagyon.
a tápegységet meg mindegyiken ki lehet vezetni - pontosabban a tápegységbe be lehet vezetni a 230 voltos kábelt.
Kérdező, nem elég világosan kérdeztél.
"legyen rajta egy rész, ahol ki lehet vezetni a tápegységet"
Ezt úgy kell érteni, hogy pl. egy monitort még bele tudsz dugni? Vagy a tápkábelre gondolsz? Nem világos.
"ne legyenek rajta csatlakozó lyukak"
Ez szintén nem világos. Tehát egy árva USB-t és egy hangkimenetet sem szeretnél? Csak úgy szólok:
-Ebben az esetben a hangot nem tudod kivezetni, tehát nem lesz hangja a gépednek.(max egy beépített bluetooth modullal lehet megoldani)
-Ez esetben hogy fogod bedugni az egeret, billentyűzetet?
Ezt szerintem nem gondoltad át elég alaposan.
a csatlakozó lyukak nem a házon vannak hanem az alaplapon! Az I/O Shield pedig az alaplap tartozáka, küldenek hozzá a dobozban. A gépházon nem sok kicsi lyuk van hanem egy nagy téglalap alakú - akkora amekkora az I/O Shield.
A tápegysésnek pedig egy hatalmas nyílás van a gépházon. Nem csak a kábeleket lehet ott bedugni! Ami lemez ott látsz látsz az maga a tápegység!
Ha megnézed ezz a videót láthatod ezeket a nyílásokat: https://www.youtube.com/watch?v=dsOcfgmqE5s
De azt mondom ha ennyire nem értesz a gépszereléshez akkor egyedül ne állj neki!
komoly károkat tudsz okozni ha valamit nem jól raksz össze. Például az I/O Shield-el is simán rövidre lehet zárni dolgokat amivel legyilkolod az alaplapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!