Más is szokta ilyen szarul érezni magát ha ilyesmit lát és belegondol a saját életébe?
9/
Igen lehetséges mert a komfortzónám eléggé visszatart mindentől meg félelmek,gondolatok,hiedelmek,stb...
Szerintem már egy fél éve járok,felénk nem sok pszichológus van szóval nem nagy a választék.
10/
Én is elgondolkodom sokszor dolgokon aztán megvilágosodok látom,hogy másnak is van,hogy szar az élete meg másnak se minden jó vagy rosszabb is.De másnap mindig minden újra indul és megint szarul vagyok.
13/
Egyenlőre ez nem megy.
16
Sokszor elkezdeni a legnehezebb a dolgokat, tovabba tobbnyire demotivalo, ha nincs egy nagy feladat vagy cel aprobb, elerheto merfoldkovekre bontva. Banalisan hangzik a megfogalmazasod, azonban tokeletes a peldad, meg ha inkabb cinikus is volt :) 2 perc "takaritgatas" kepes megadni egy momentumot, egy loketet a tovabbi feladatokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!