Vettem egy sima spirált a Tescoba 99 ft-ért. Hogyan díszíthetném fel?
Ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy matrica, szép képek, ilyesmi... Ha valakinek lenne még ötlete annnak örülnék :)
Ja és ne legyetek már olyan poénosak, h leírjátok: matrikca, szép képek ilyenek... xD
15 L
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:08 <--
nem ilyen szerelmes idézetekre gondoltam,hanem viccesekre,amik pl. kitűzőkön vannak
amúgy meg te ne bíráld a kreativitásom,mert nem látom,h te bizonyítottad volna a tiédet-_-"
én mindig rajzolok a füzeteimre.
vagy csak simán rakok rá borítót.xD
de ha nem akkor én esetleg masnit ragasztanék rá úgy hogy egy szalagból kötsz egy masnit és a közepénél valami erős ragasztóval oda ragasztod.
vagy ha tudsz varrni, a kartonon könnyen átmegy a tű és egy feltűnő színű cérnával varrhatsz bele x varrással. egyedi lesz.
és esetleg a varrást is befejezheted a füzet elején és masnit kötnél rá.
úgy nézne ki mint egy fűző.
ez is jó ötlet.xD
csinálj bele két függőleges vonalban lyukakat és fűzz bele cipőfűzőt vagy szalagot.:D
szia :)
ha az osztálytársaidat utálod,akkor a barátnőiddel(havannak másik suliból)irattasd alá :)
Ez egy szép díszítés.. Próbálkozz üvegfestékkel, és egy kis vízfestékkel.. Virág vagy zsiráf ( állat ) motívumokkal.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!