Vettem egy sima spirált a Tescoba 99 ft-ért. Hogyan díszíthetném fel?
Ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy matrica, szép képek, ilyesmi... Ha valakinek lenne még ötlete annnak örülnék :)
Ja és ne legyetek már olyan poénosak, h leírjátok: matrikca, szép képek ilyenek... xD
15 L
Szia!
Szívesen segítenék, de nem értem. Mi ez a sima spirál? A füzet?
nekem is az a tervem,hogy egyszerű borítós spirál füzetet veszek,de én dalszöveg részletekt akarok rájuk írni,vagy idézeteket.
keress a neten valami könnyen megrajzolható mintát,vagy nyomtass sablont.sztem az jobban nézne ki,mintha matricát ragasztanál rá,(ami egy idő után piszkos lesz és le is jön)
jah és majd vmelyikre,amit nem szednek be sűrűn tanár aranyköpéseket írkálok majd pl."Hősi halált élt" by. irodalom tanárXD meg "Lehet,hogy titeket nem zavar,hogy én itt vagyok és órát tartok,de engem rettenetesen zavar!"
meg "SZALADOZOTT az elektromos távirányítású TOLÓKOCSIVAL"XDXD
szóval ilyenek
Ha jól rajzolsz akkor firkáld tele. (Mármint nem szó szerint.:))
Esetleg irattasd alá az osztálytársaiddal.
első: úgy értem a füzet, és hogy nem mintás a külseje csak egyszínű...
máodik: köszi a beköpések jók, ha majd a mi tanárunk is mond ilyet lehet ráírom :D köszi az egészet am
harmadik: kösziii, de pont eléggé utálom az oszttársaim nagyját, hogy ne írassam alá velük, de nem rossz ötlet am:)
én jól beragasztóztam a borítót és rizspapírral vontam be,tudod,amivel a virágcsokrokat szokták körbe venni, de lehet kapni papír boltokban is.Szerintem egyedi és csajos is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!