Mit végeztek/végeztetek el?
Figyelt kérdés
Ti mit végeztek vagy végeztetek el?(sulira gondolok)
Egyetem,főiskola,Gimnázium esetleg vmilyen szak!?
És milyen suli(jogi egyetem ,szakközép...stb.)
2010. aug. 19. 18:37
1/12 anonim válasza:
Eddig túl vagyok az óvodán... de sajnos elvették a t-rexes rajzomat a gonosz óvónénik! Aztán meg megmondtam nekik, ha nem adják vissza nagyon gyorsan akkor megkopasztom a fanszőrüket egy szemöldök szedő csipesszel!
Nade sima óvoda, sima ált suli, emelt infós szakközép és most megyek Dunaújvárosba mérnökinfóra.
2/12 anonim válasza:
Ovi nekem is voooolt :D általánosban német tagozatos voltam, aztán közbiztonság 'szakos' középiskolába jártam *chm, nem vettek fel rendőrnek, nem tudják mit szalasztottak el* így most egyetemre megyek Miskolcra :D
3/12 anonim válasza:
Sima Óvoda, Sima Általános, Közgáz Szakközép, Közgáz Egyetemen végzek februárban+ Mérlegképes könyvelő
4/12 anonim válasza:
Ovi nekem is...Sőőt még bölcsi is... -.-
áltlaános iskolát véegeztem el, és mosz középsulis vagyok vendégátás-idegenforgalom szakon, még 2év:D
7/12 anonim válasza:
Kár pedig belőlem is állat rendőr lett volna XD az a fránya műveltségi teszt :) hát honnan tudjam, hogy az alkotmányunk hanyas pontja biztosítja a dakoták gyülekezési jogait XD
8/12 anonim válasza:
Áh, a műveltségi izével nekem nem volt gond, meg a fizikaival sem (annyira xD) de az a fene pszichológus néni szerint nem lennék alkalmas =(
9/12 anonim válasza:
hát most fogok kezdeni szállítmányozási ügyintéző szakon remélem sikerülni is fog:D
10/12 anonim válasza:
A pszichológus néni engem megdicsért XD nem tudom mire fel, de lehet bejöttem neki mert eléggé pásztázott a szemével :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!