Sport nélküli fogyás?
Elkezdtem fogyozni, napi 1200 kcalt eszek, és a kérdés az az hogy sport nélkül is menni fog a fogyás?
De egyébként szoba biciklizek, napi 15 - 20 km. És ha ezt heti 2 nap ki hagynám az nagy gond lenne?
Ha napi 1200 kcalt eszel és 15-20 km-ert bringázol, akkor rövid időn belül rosszul leszel és leesel majd a bicikliről, nem lesz energiád.
Normális kalóriabevitel kell, ami kevesebb, mint amennyit elégetsz, de nem durván (napi 300-400 kcal mínusz), mozogni nem muszáj, de ajánlatos. Ha már teszel valamit, akkor nem muszáj ennyit bringázni, inkább vedd a felére és csinálj súlyzós vagy saját testsúlyos edzéseket is.
Az első válasz adónak köszönöm a válaszát.
A másodiknak is köszönöm. De ilyen gyorsan nem szeretnék le fogyni. Meg utána a szervezetem rettentő rossz lesz hogy ennyire keveset eszek nap mint nap. Én rengeteget ettem. És 1 hónapja kezdtem el fogyozni és biciklizni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!