Modell szeretnék lenni. Hol kezdjem?
Figyelt kérdés
Tizenhárom éves, lány vagyok. Nemrég elkezdett érdekelni a modellkedés. Tíz évesen nyertem szépségversenyt, azóta nem járok ilyenekre.
A szüleim magasak, és remélem ezt én is örököltem tőlük, és elérem majd a 170 centit :) Barna göndör hajam van, és csokoládébarna szemem. Mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, mert a szempilláim nagyon hosszúak, és igéző a szemem.
Szóval a sok pozitívum hatására úgy döntöttem kipróbálnám a modellkedést, de semmit nem tudok a témáról. Valaki elmagyarázná részletesen, hogy mi hogy megy? Persze csak ha van ennyi ideje valakinek... :)
2010. aug. 19. 08:30
2/5 anonim válasza:
Először is keresel egy fotóst akai elég jó minőségű képeket csinál:D Aztán készittetsz vele egy portfóliót(remélem nem sajnálod a pénzt mert elég sok költséggel jár az ilyen:D).Ha megvan a potfóliód akkor különböző ügynökségeknek beküldöd a képeidet ill. adataidat.Aztán kiderül hogy mennyi fantáziát látnak benned.Ha mgetetszel nekik(modellalkatnak,tehetségesnek találnak),akkor visszafognak hivni és munkát is adnak ha minden(de csak akkor ha egy tisztességes ügynökséggel állsz szemben)--->Kevés az ilyen:S Sok sikert:D
3/5 anonim válasza:
Bocsi a helyesirási hibákért(utólag vettem észre:S)
5/5 anonim válasza:
Pár év és vetkőzz le előttem, akkor elárulom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!