Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki DPD-vel...

Rendelt már valaki DPD-vel sportissimlrol? Többi lennt!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A fennt is említett sportissimo nevű oldalról rendeltem egy roller, az oldalon 1-4 napos küldést ígérnek(munkanap) szerdán rendeltem(1.nap)csütörtökön ne történt semmi(2.nap)pénteken elméletileg bekerült a csomagom a futár cég nyilvántartásába(3.nap)eltelt szombat vasárnap és hétfő, március 15. ma kedd(4.nap)semmi visszaélést nem kaptam és a nyomonkövetés is megállt a dpd oldalán ott hogy a csomagom a nyilvántartásban van. Nagyon várom azt a csomagot, ajándék lesz/lenne. Szerintetek mikor fog ideérni a csomag? Érdemes panaszt tenni? Jelezni fognak a szállítás napján? Válaszotokat előre is köszönöm! Legyen szép napotok!

2021. márc. 16. 16:48
 1/2 anonim ***** válasza:

kijavítom!

szerdán rendeltem (_0_.nap)csütörtökön ne történt semmi(_1_.nap)pénteken elméletileg bekerült a csomagom a futár cég nyilvántartásába(_2_.nap)eltelt szombat vasárnap és hétfő, március 15. ma kedd(_3_.nap)semmi visszaélést nem kaptam és a nyomonkövetés is megállt a dpd oldalán ott hogy a csomagom a nyilvántartásban van.

"Érdemes panaszt tenni?"

nem

"Jelezni fognak a szállítás napján?"

igen

dpd korrektül küldi az emailt. Legalábbis az eddigi több tucat rendelésemnél így volt.

Bár a mostani helyzetben elég durván le vannak terhelve.

Aznap amikor a futár kézbesítésre átveszi, fogod kani az emailt. Szerintem holnap!

2021. márc. 16. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2021. márc. 16. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!