Valaki le írná nekem,hogy milyen az a szerelem?
Figyelt kérdés
Szóval,drága irodalom tanárnőmnek olyan ötlete támadt,hogy írjunk fogalmazást a szerelemről..na de mégis hogy,ha még nem voltam szerelmes?Ha valaki körbe tudná írni,bőven(36 mondat kell hogy legyen a fogalmazásban)?2021. márc. 15. 11:52
1/2 anonim válasza:
Én egyszer voltam szerelmes a 33 évem alatt. Akkor voltam az,aki sosem akartam lenni. Kifordultam önmagamból,mindenkinél fontosabb volt nekem,úgy néztem rá,mint egy istenre,állandóan vele akartam lenni,ha nem volt velem hiányzott. Többet sírtam mint bármikor. És nem azért mert bántott, hanem mert totál megvoltam hülyülve,elvette az eszem. Aztán elmúlt a szerelem és ma jobban tisztelem őt,mint bárki mást. Kiegészít,lelkitársam. Csak már nem úszik a szívünk rózsaszínben.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm
2021. márc. 15. 13:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!