Mit ajánlanátok Leiner Laurától?
Figyelt kérdés
Nem rég olvastam ki a Szent Johanna gimit és nagyon nagyon tetszett, úgyhogy még olvasnék Laurától, de nem tudom mivel folytassam. Ti mit ajánlanátok?2021. márc. 14. 17:00
12/20 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek ír ide olyan, aki nem szereti a könyveit (#11-es), és még le is pontoz mindenkit, aki lelkesen ajánlja, hogy mit olvasson a kérdező.
#8-as válaszomban leírtam, hogy melyeket szeretem a legjobban, de Leiner Laura egy nagyon jó írónő, ő szeretette meg velem az olvasást, szóval BÁRMELYIK könyvét nyugodt szívvel tudom ajánlani!
13/20 anonim válasza:
Én a Bexi-sorozatot, és az iskolák országos versenyét ajánlanám. De amúgy mindegyik nagyon jó. Én nem ezeket olvastam másodiknak, de ezek a kedvenceim. Izgalmasak, nagyon jók🙂
16/20 anonim válasza:
Én ilyen sorrendben ajánlom: SzJG, Bexi, Bábel, Akkor szakítsunk, és a két IOV trilógia. A Közhelyeket is olvastam, de az nem ifjúsági, szóval külön venném a többitől. A Remek és Ez is remeket még nem olvastam
20/20 anonim válasza:
Én a Szent Johanna Gimi után az Iskolák Országos Versenye sorozatot olvastam ki, nemrég kezdtem el a Bexit (2. rész felénél tartok), de eddig az Szjg után ez a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!