Milyen ifjúsági-könyvsorozat vagy tinédzser-ről szóló könyveket tudnátok ajánlani? Ha lehet főként Leiner Laurától de lehet más is!
Már az előttem lévők elmondták majdnem az összes LL könyvet, amit kihagytak az az Akkor Szakítsunk, de az egy kicsit depisebb/szomorúbb hangulatú. Viszont tudok az SZJG-hez hasonló könyeket ajánlani: - Hűvösvölgyi Suli (ez tényleg nagyon hasonló az SZJG-hez, sokak szerint kopi, de szerintem egyáltalán nem, ez is rohadt jó)
- Tükörlelkek
- Egy ikerpár titkos naplója
- Időfutár
- Az összes LOL könyv ( kiemelném a Cinder és Ella-t, örök kedvenc <3)
Remélem tudtam segíteni :DD
4 éve még én is ennyire odavoltam a SzJG-ért, szóval tudom, mit érzel most, mert nálam is ez a könyv indította el a könyvmolyságot. :D
A LOL könyveket én is nagyon ajánlom, viszont (attól függ, hány éves vagy), lehet, hogy egy idő után már sablonosnak fogod tartani őket (mint én), de ezeket nagyon ajánlom közülük:
- Kelly Oram: Szívzűrterápia strébereknek
- Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak
- Kelly Oram: Cinder és Ella
Leiner Laura könyveit is nagyon ajánlom, mert bevallom őszintén, én szinte minden maradékot jobban szerettem egy fokkal, mint a SzJG-t, szóval hajrá. :D
Ezeket tudom még ajánlani, mert ezek nekem is nagyon tetszettek:
- Anne Banks: Poszeidón sorozat
- Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt sorozat
- Kerstin Gier: Silber sorozat
- Kerstin Gier: Időtlen szerelem sorozat
- Simone Elkeles: Tökéletes kémia trilógia
- Tamara Ireland Stone: Time Between Us - Elválaszt az idő
Esetleg, ha egy apróval érettebbekre vágysz:
- Colleen Hoover: Slammed - Szívcsapás
- E. Lockhart: A hazudósok
- Jamie Mc. Guire: Gyönyörű sorscsapás sorozat
- J. L. Armentrout: Luxen sorozat
- John Green könyvei
- Kody Keplinger: The DUFF - A pótkerék
- Lisa de Jong: When it rains - Amikor esik...
Remélem segítettem. Ne hagyd abba az olvasást, mert jó könyvek mindig voltak, vannak és lesznek is ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!