Nehéz a Spanyol nyelv, és tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Nehéz megtanulni? Hasonlóságot is irhatnátok pl.:nehezebb mint az angol vagy német? Annyra tetszik a hangzása meg minden és nagyon szeretném megtanulnii de félek hogy nehezen fog menni mert túl gyors és nehéz:D Irjatok mindent leee róla amit tudtok vagy véleményeket ! akármittt:D2010. aug. 18. 18:42
11/14 A kérdező kommentje:
és a szüleid is belegyeznek?:D te mennyi időre szeretnél kimenni?terveid?:D mit szeretnél dolgozni stb.?:D
2010. aug. 19. 14:25
12/14 anonim válasza:
Anyukámmal élek, tesóm is külföldön van (ő Írországban), anyu hozzá is ki szeretett volna küldeni, de mondtam hogy én bizony olyan esős helyre nem megyek :D Tehát ez a része rendben. Nézegettem neten, mit lehetne dolgozni, igazából nem sok mindent.Gondoltam valami gyümölcsszedésre (ezt láttam neten pont), de igazából bármit.Casinóban is dolgoznék.Mennyi időre?Fogalmam sincs.Amíg van meló és jól érzem magam.Lehet hosszabb időre is akár, lehet csak 1 évre, ezt úgyis a helyzet hozná.Lány vagy amúgy? (vagy kérdeztem már?:DD)Neked terveid?
13/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,de tulajdonképpen nekem nincsenek még komolyabb terveim:) mindenképpen ugy szeretnék kimenni hogy előtte intéznék egy munkahelyet ill. lakóhelyet ahol élnék ugyanis semmilyen rokonom nem tartózkodik ott:S és csak utánna mennék ki!:)
2010. aug. 19. 15:11
14/14 anonim válasza:
Ja a szállás az alap, hogy kellene legyen, de ha arra vársz, hogy itthonról intézel munkát, és úgy mész ki, várhatsz az örökkévalóságig (jó esetben), vagy jól átvernek.
Annyi ilyen van a neten, hogy xy pénzt befizetsz aztán csá.Lehet önkéntesnek is menni, ott kapsz szállást és némi pénzt is, de ez inkább nyelvtanulásnak, helyismeretnek tesz jót, pénzt nem igazán keresel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!