Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Azt hiszem betegesen szerelmes...

Azt hiszem betegesen szerelmes vagyok egy animekarakterbe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mondhatjátok, hogy majd kinövöm de már évek óta tart ez az egész. Annyira betegesen beleszerettem,hogy már az esküvőt tervezem stb. Mintha valódi ember lenne. Mit csináljak? 17L

2021. márc. 8. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom páran nem tudnak elvonatkoztatni az animekaraktertől...

A kérdező baja az, hogy olyasvalakibe szerelmes menthetetlenül, akit tudja jól, hogy sose kaphat meg. Hogy ez a valaki egy animekarakter, egy színész, egy énekes, vagy épp a suli legmenőbb sráca, teljesen mindegy.

2021. márc. 8. 15:47
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Tévedés. A suli legmenőbb srácába lehet szerelmesnek lenni.

Egy rajzfilmfigura viszont pszichológusért kiált.

2021. márc. 8. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12

Nem a szerelemmel van a baj, hanem hogy olyannal tervezi a jövőt ,akivel tudja hogy sose jönne össze a dolog. 12 évesen nálunk a fél osztály szerelmes volt Edwardba az Alkonyatból, házasságot viszont senki se tervezett vele. Pszichológushoz se ment senki.

Ha meg azzal jössz, hogy "de az rajzolt", akkor te még nem láttál kidolgozott hentait vagy kevés a képzelőerőd. :)

2021. márc. 8. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
A filmszereplő ugyanúgy pszichiátert jelent. Egy 17 éves személynek ugyanis tudnia kéne disztingválni valódi és kitalált személyek között. "Szerelmet érezni" egy elérhetetlen, de létező személy iránt nem jelent pszichés zavart, de ugyanez egy nem létező, kitalált figura / karakter irányába bizony szakembert igénylő probléma.
2021. márc. 8. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövöd. Tizenévesen én is szerelmes voltam Terrybe (Candy Candy), meg Vegitába (Dragon Ball Z), de kinőttem. A rajongás megmaradt, de már nem vagyok beléjük szerelmes. :)
2021. márc. 8. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
De várjatok már! Ő a karakteréről beszél, lehet hogy olyan személyre vágyik akinek olyan személyiségjegyei vannak. Vagy az nem ugyanaz?
2021. márc. 8. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
azt megkérdezhetem melyik karakterbe melyik animéböl ? :)
2021. márc. 8. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj,ez egy létező jelenség.

[link]

Csak a tiédet husbandonak hívják.

2021. márc. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!