Miért van az, hogy szó szerint irigyes vagyok a szerelmesekre?
Mindig mikor meglátok egy szép párt, akkor valamiért annyira idegesit hogy annak a fiúnak ilyen szép barátnője van.
Nekem is van barátnőm, és tényleg nagyon imádom, csak az a baj hogy távkapcsolatba vagyunk.
Rendesen a lányok úgy néznek ki mint a modellek a barátnőm is gyönyörű, de valamiért az annyira tud idegesíteni, hogy a fiuknak olyan szép barátnőjük van.
Azoknak a fiúknak hogy lehet olyan szép barátnőjük? Külső miatt?
Azt írod, hogy imádod a barátnődet. Később pedig azt hogy gyönyörű. Akkor mire vágysz még? Arra, hogy a közeledben legyen? Az nem megoldás, hogy ha a hegy nem megy Mohamednek, akkor Mohamed menjen a hegynek?
Ha Téged látnak vele, talán Téged is irigyel valaki. Törődj inkább a magadéval és lenyugszol.
4# de hogyha a külsőre mennek, akkor ha én is kigyúrnám magam, akkor én megtudnám közelíteni a fiúkat?
Ja, amúgy én a hajam soha nem állítom be, így szóval lehet egy kicsit homisan nézek ki, de már volt mikor mondták hogy helyes vagyok, csak nem szép lányok☹(a barátnőmön kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!