Hogyan váltsak sulit?
Most vagyok 9.-es és nagyon szeretnék sulit váltani, mert nem tetszik a szakma amin vagyok. De úgy érzem, hogy már késő így jóval fél év után. A szüleimmel se nagyon tudok erről beszélni, mert eléggé szigorúak. Miskolcra gondoltam, a Zrínyi Ilona-i Gimnáziumba (média). De egy ismerősöm sem jár/járt oda, így annyira nem tudom milyen átlaggal is vesznek fel oda. Ha év végén váltok sulit, akkor osztályozóvizsgát kell tennem, hogy ugyan úgy 10.-be menjek, vagy újra kell kezdenem a 9.-et? (jelenleg egyébként idegenforgalmin vagyok)
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki ír tanácsot!
Zrínyis vagyok, osztályom másik fele médiás. Jó suli, segítőkészek a tanárok, (persze ehhez az is kell, hogy te normális legyél) van pár nagyképű arc a gyerekek között, nade hol nincs?
Médiát illetoen az osztálytársaim csak jó dolgokat mesélnek.
Ha tényleg érdekel és tanulnád akkor hajrá, mert tényleg tudják mit csinálnak! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!