Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi rá az esély, hogy így...

Mennyi rá az esély, hogy így felvegyenek a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumba?

Figyelt kérdés
Az írásbelin 77 pontot értem el(38 matek, 39 magyar). Biosz-kémiára jelentkeztem és általánosra. A biosz szóbelin 20/10-15 körül értem el szerintem, de még nincsenek pontos eredmények. Az általános szóbelin pedig szerintem 20-25 pontot kapok. A jegyeimmel pedig maximum pontot vagyis 50-et viszek. Ez így a biosz-kémia tagozaton kb. 157-167 pont a 200-ból, az általános tagozaton szintúgy. Érdekelne, hogy így mennyi esélyem van bekerülni.

2021. márc. 6. 02:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

3-as

Kedves, hogy aggódsz, de őszintén szólva már évek óta nem szoktam túl sokat aludni. Félre ne értsd, van olyan, hogy akár 14 órát is képes vagyok aludni, de összességében akármennyit is alszom nem érzem magam fáradtabbnak vagy kipihentebbnek. Egyébként, amikor kitettem a kérdést nem voltam iskolában és másnap sem mentem. Ha suli van másnap, akkor ha fáradt vagyok, ha nem minimum 5 óra alvásra kényszerítem magamat.

Mellesleg köszönöm a gratulációt. Sokat jelent. <:

2021. márc. 8. 13:48
 12/15 anonim válasza:
Hogy sikerült? Hányadik lettél?
2021. márc. 12. 09:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Holtversenyben a biosz-kémián 8 vagy 9 170 ponttal, általánoson holtversenyben vagy 13 vagy 14 vagy 15 177 ponttal. Úgy tűnik bekerültem.<:
2021. márc. 13. 00:02
 14/15 anonim válasza:
Gratulálok!
2021. márc. 17. 09:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is jövőre megyek abba a suliba emelt angolra! Ha gondolod megadhatnál valami elérhetőséget és beszélhetnénk.
2021. ápr. 6. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!