T.i mit csináltok ezekben a nehéz időkben?
*Ti
Nem engedte feltenni simán a kérdést, azért van egy pont közötte ! :)
Én kerestem egy olyan szakmát, amiben könnyű lesz elhelyezkedni - és amit többé-kevésbé szívesen csinálok.
Elkezdtem egy két éves oktatást, a munkanélküli központ fizeti, plusz kapok mellé tőlük annyi pénzt, amiből szűkösen ugyan, de meg tudok élni.
Talán nem is kell említenem, Európában, nem ott a Balkánon, Magyarországon. Ott valószínűleg már éhen haltam volna, ha az állam szociális támogatására várok.
Jó, kivéve, ha mondjuk Mészárosnak hívnának, mert akkor csak röhögnék rajtatok, hogy még ezekben az ínséges időkben is hagyjátok, hogy kizsigereljenek benneteket, ahelyett, hogy az utcára vonulnátok és lámpavasra húznátok minden tolvajt.
Persze, hiszen birkák között hiába lennék vezérürü, ha ti csak bégettek.
Ó, és majd elfelejtettem, nyafogtok is folyamatosan.
Én feltaláltam magam, és megoldottam a problémát. Nincs okom nyafogni, nincs okom panaszkodni, és innen a távolból figyelem, hogy mit engedtek még, hogy ellopjanak tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!