Tényleg el kell végezni az egyetemet ahhoz, hogy elismert festő legyek?
Miért kellene bármiféle papír?
A festőművészet nem egy állás, munkakör. Sok naiv festőnek még elemi iskolája sem volt, mégis ismertek lettek.
Ahhiz, hogy befutott festő legyél legfőképpen szerencse, kapcsolatok, és harmadsorban tehetség kell.
Ha csak jó festő akarsz lenni, akkor a tehetség az egyetlen dolog, ami lényeges.
Teljesen jól látod,ha csak a színészeket nézzük,hogy megtanulnak sírni,hát kb ugyanúgy sírnak,az nem olyan. De nekem volt saját példám is,amikor xy-ra készültem,es másfél év után nem tudtam azt megcsinálni,amit előtte.(Nem volt véleményem mert a sok okosság jutott csak eszembe.) Nem mondom,hogy rossz az egyetem ilyen téren,de azért nem szabad az embernek elengednie önmagát.
Egyébként szerintem sem szükséges,valami nagyot kell villantani. Művészetin nem kötelező a papír általában,mert nem az számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!