Melyik a kedvenc ázsiai országotok?
Japán, nagyon különleges élmény, ott vagyok “leginkább külföldön.”
Indonézia is szuper, illetve India is, utóbbi kicsit strapásabb, megfelelő lelki felkészüléssel érdemes menni, de hatalmas élmény tud lenni.
Irán (a perzsa kultúra miatt)
Az arab országok
Törökország
mint turisztikai hely vagy mint kultúra vagy mint odaköltözés?
szerintem mindhárom értelemben japán nyer több okból is
1. japán kulturálisan az egyik leggazdagabb ország a világon
2. sokkal kevesebb ott a stressz mint koreaban vagy kinában
3. kevésbé megjátszossak ott az emberek mint pl korea kevésbé felszínesek mint a korea és kina
4. a munka is könnyebb 9.kor kezdődik minden mint spanyolban az emberek élete nem csak a munkáról szol mint kína és korea...
5. nem elterjedt a plasztik... (ez nagyon nagy hátrány hogy kb minde második vagy harmadik embernek van...)
6. a legjobb gazdaságilag a keleti országok között
7. kevésbé prűdek ott az emberek...
8. jobban hajlanak a külföldiek felé tény több a külföldi ott mint koreában vagy kinában (koreában a szőke kék szem még mindig nagy csodálat és ritkaság a vörös haj meg legenda... japán valamivel jobban hozzászokott (persze nem nagyságrendekkel) de a média miatt jobban hozzá vannak szokva
9. nem tolják agyon és erőltetik a kultúrájukat mint korea...
nem korea ellen vagyok és nem is kina ellen ":D tény szerűen soroltam fel a dolgokat amik a fenti három kritériumnak megfelel turistaként mindhárom ország nagyon jó nagyon szép + még indonézia tájföld fülőppszigetek india irán-perzsia
és jó tanács japánba vigyetek konnektor átalakítót mert ott másfajta van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!