Melyik a kedvenc országotok?
Figyelt kérdés
És miért? indokold meg!2020. júl. 6. 13:51
3/12 anonim válasza:
Svájc, Ausztria - festői környezet, magas életszínvonal, demokratikus kormányok.
4/12 anonim válasza:
ooo hogyhogy franciaorszag? en ott, illetve itt lakom es oszinten utalok itt lakni bar ez embertol fugg
5/12 anonim válasza:
Izland, Szingapúr, Új-Zéland (Az első kipipálva, a másik 2 még csak terv...) :)
6/12 anonim válasza:
Oooops, az indoklás lemaradt:
Izland talán az utolsó olyan északi jóléti állam, ami még nem lett elcseszve a migránsok miatt; Szingapúr Monacohoz hasonló zsúfolt és nyüzsgő városállam, de jellegzetes ázsiai kultúrával; a távoli Új-Zéland pedig tkp. a nyugisabb, szolíd Ausztráliának felel meg, kisebb olvasztótégellyel, de hasonlóan egzotikus környezetben.
7/12 anonim válasza:
Kazahsztán, mert imádom a posztszovjet országokat, és mert szeretem a szélsőségeket.
8/12 anonim válasza:
Törökország,mert ott éltem egy ideig.
9/12 anonim válasza:
Én Olaszországot, szerintem szuper nyaralóhely, rendszeresen járok oda.
10/12 anonim válasza:
Eszem ágában sincs elhagyni Magyarországot, de ha kényszerítene valamilyen körülmény az ország elhagyására, akkor Finnországban próbálnék meg bebocsájtást nyerni. Magától értetődő, hogy ha szabad jelzést kapnék erre, akkor megpróbálnék a lehető legjobban alkalmazkodni az ottani szokásokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!